CD&V Nieuwjaarsreceptie 2017

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we ook dit jaar een nationale nieuwjaarsreceptie. Deze zal doorgaan op zaterdag 14 januari, in de vernieuwde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. In dit uniek kader is er ruimte voor ontmoeting en dialoog, met leden en kopstukken. Ook voorzitter Wouter Beke houdt er naar goede gewoonte zijn nieuwjaarsspeech. 

Aansluitend is er de mogelijkheid na te praten in het CD&V-Café, of aan een voordelig tarief de China Light Show te bezoeken in de Zoo (UITVERKOCHT). 

PROGRAMMA

16u30: Ontvangst en welkom i.s.m. CD&V Antwerpen, welkomstwoord door Kris Peeters 

17u00: Muzikale aftrap door O'Brass koperensemble & toespraak voorzitter Wouter Beke

18u15: Receptie in Atrium & Marble Hall

20u15: Einde nieuwjaarsreceptie, aansluitend mogelijkheid tot napraten in het CD&V-Café of bijwonen China Light Show (UITVERKOCHT).

21u30: Einde CD&V-Café

 

BEREIKBAARHEID

De Koningin Elisabethzaal bevindt zich vlakbij het Centraal Station van Antwerpen en de zoo.  Een uitgelezen kans om met het openbaar vervoer te komen: er zal namelijk een CD&V-trein worden voorzien (meer details: zie onder). In de buurt zijn er bovendien verschillende tram- en bushaltes.

INSCHRIJVEN 

*** VOLZET *** DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN *** VOLZET ***

 

TREINDIENST 

Vanuit Oostende en vanuit Genk zal er telkens een trein naar Antwerpen rijden.  Dit kost slechts 5 euro per persoon, te betalen bij het opstappen aan de CD&V-verantwoordelijke. U kunt opstappen via elk station op die lijn, de uur- en lijnregeling kan u hier bekijken. Daarna kan u inschrijven via het inschrijvingsformulier.

 

BUSDIENSTEN

De bus kost slechts 5 euro per persoon, te betalen bij het opstappen aan de CD&V-verantwoordelijke.  Iedereen die meereist met de bus zal nog apart worden gecontacteerd met de nodige info.

Oost-Vlaanderen: bus 1, bus 2, bus 3
Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen, West-Vlaanderen: geen busdienst

Nog vragen? Contacteer ons via wij@cdenv.be of 02 238 38 43 

CD&V | Wetstraat 89 | 1040 Brussel