Van Wet89 naar WIJ89: de CD&V-gevel

Ik, jij, wij, samen geven we onze samenleving vorm. Onze wij is echter veel meer dan de optelsom van individuen. Echte verbinding geeft perspectief. Om die boodschap kracht bij te zetten, lieten we de gevel van het partijsecretariaat, 'de Wet89', omtoveren tot een echte WIJ89-gevel.

Op de glaspartijen van het nationaal secretariaat in de Wetstraat 89, werd tijdens de persconferentie een gevelkunstwerk aangebracht. Omdat een beeld zo veel meer zegt dan woorden. En omdat het beeld weergeeft waar CD&V voor gaat: voor een verhaal waarin iedereen met elkaar verbonden is, en iedereen ertoe doet. Jong en oud, samen bouwen we aan het WIJ-verhaal. 

Het kunstwerk werd geschilderd door Karel, Michèle en Michélé: "We vonden het zeer fijn om dit te mogen doen. Een toffe ploeg met veel creatieve ideeën. Samen zijn we erin geslaagd om dit tot een goed einde te brengen. WIJ did it!"

Wie ons gevelkunstwerk wil komen bewonderen, en wil ontdekken hoe wij onze nieuwe baseline ook visueel uitdrukken, moet zeker eens een kijkje komen nemen in de Wetstraat 89. Tip: het loont zeker de moeite om dit bij valavond te doen, als de gezellige sfeer versterkt wordt door de lichtjes. 

Benieuwd hoe het tot stand kwam

 

CD&V | Wetstraat 89 | 1040 Brussel