Volgende Bonte Buurtbabbel: Servais Verherstraeten in Retie

Het moest er ooit van komen, die laatste Bonte Buurtbabbel van deze zomer. De eer was weggelegd voor Servais Verherstraeten. Hij trok samen met onze Bonte Buurtkaravaan richting Retie, waar het jaarlijkse feest van de Middenstand plaats vond. Ook de zon tekende present: de nazomer is officieel in ’t land.

Niets dan vrolijke gezichten in het gezellige Kempendorp. Al een aantal jaar op rij, zorgt CD&V Retie voor een geanimeerd standje tijdens het jaarlijkse Middenstandsfeest. Dit jaar hielden ze ondermeer een leuke evenwichtswedstrijd en besloten ze om Kamerlid Servais Verherstraeten uit te nodigen op de oranje buurtbank. Die laatste ging daar graag op in.

De gesprekken waren talrijk, de onderwerpen divers. Zoals gewoonlijk kwamen enkele actualiteitsdossiers, zoals de vluchtelingenproblematiek, opnieuw naar boven. Maar er werd ook gediscussieerd over de pensioenhervorming en de kosten van het hoger onderwijs. De serieuze babbels werden afgewisseld met een fris drankje en een lekker ijsje. Vooral dat laatste kon bij de hoge temperaturen op veel bijval rekenen ;-).

U vindt de foto’s hier.

CD&V | Wetstraat 89 | 1040 Brussel